Veelgestelde vragen trouw

Algemene vragen

VERZENDING – Zijn er nog bijkomende verzendkosten?
Neen, het verzenden van jullie uitnodigingen zit al in de prijs inbegrepen. Leuk toch?!

VERZENDING – Hoe lang duurt het om mijn kaartjes en/of ander drukwerk te ontvangen vanaf het moment dat het ontwerp klaar is? 
Reken standaard 3 werkdagen om jullie kaartjes te ontvangen: Let op – bij bepaalde extra’s zoals foliedruk, rekent de drukker een extra dag in. Bij een spoedbestelling is de levertijd van de drukker 1 werkdag.

BETALING – Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?
Bij bestellingen op maat of ‘eigen samenstelling’ zal ik eerst jullie wensen bevragen. Nadien zullen jullie een factuur ontvangen. Eens die betaald is, ga ik aan de slag. Het is niet mogelijk om met voorschot te betalen. 

BETALING – Welke methoden zijn er om te betalen?
Het is enkel mogelijk om per overschrijving te betalen.

EIGEN DRUKKER – Is een eigen drukker mogelijk?
Dat is zeker mogelijk; vraag hiervoor een offerte aan. Ik maak de bestanden drukklaar zodat jullie je eigen drukker kunnen contacteren. Ik neem zelf geen contact op met andere drukkers in het kader van huwelijksdrukwerk, tenzij dit zo overeengekomen is.

BIJDRUKKEN – Is het mogelijk om later nog extra uitnodigingen bij te bestellen?
Dat is mogelijk, maar brengt uiteraard extra kosten met zich mee (nieuwe bestelling bij de drukker, nieuwe verzendkosten). Het is soms beter om enkele kaartjes te veel te bestellen dan om nadien een tweede bestelling te moeten plaatsen.

PROEFDRUK – Wat kan ik nog wijzigen en wat niet na de proefdruk?
Je kan het formaat, de papiersoort en het aantal kaartjes niet meer kosteloos wijzigen. Het ontwerp van het kaartje zelf, kan ik wel nog aanpassen (bv: andere accentkleur, lettertype wat groter,…)

ANNULEREN – Kan ik mijn bestelling nog annuleren en hoeveel kost dat?
De kosten om te annuleren kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Een bestelling plaatsen

TIMING – Wanneer bestel ik best mijn uitnodigingen?
Je contacteert me best 3 maanden voor de datum waarop jullie graag jullie uitnodigingen wensen te versturen. Dat geeft ons genoeg tijd om jullie uitnodiging helemaal af te werken naar jullie wensen.

STANDAARDCOLLECTIE – Is er ook een standaardcollectie bij trouwuitnodigingen?
Nee, deze is er voorlopig niet.

EXTRA’S – Is het mogelijk om eerst enkel de uitnodiging te bestellen en pas daarna extra’s?
Dat is zeker mogelijk. Jullie zullen dan mogelijks wel opnieuw verzendingskosten moeten betalen als de bestelling reeds geplaatst is bij de drukker. Het is als ontwerper sowieso prettiger om op voorhand over een totaalconcept te kunnen nadenken, eerder dan apart de verschillende drukwerken te maken. Een meerkost bij aparte bestellingen is er evenwel niet, uitgezonderd de mogelijke extra verzendkost zoals beschreven.