Stijlvolle trouwuitnodigingen Lokeren

Proficiat, jullie gaan trouwen! Om dat aan te kondigen bij vrienden en familie is een unieke uitnodiging op z’n plaats. Maison Michel uit Lokeren biedt trouwuitnodigingen aan die jullie moment in stijl aankondigt.

Jullie stijlvolle huwelijksuitnodiging kunnen jullie op twee manieren bekomen:

  1. EIGEN SAMENSTELLING Jullie zoeken zelf een afbeelding en lettertype en ik maak daarmee jullie uitnodiging.
  2. ONTWERP OP MAAT Op basis van jullie wensen ga ik vanaf nul aan de slag: het volledige grafische ontwerp wordt door mij (digitaal) getekend en als resultaat heb je een volledig exclusieve uitnodiging.

Prijzen trouwuitnodigingen

Houden jullie ook niet van verdoken kosten? Dat treft, ik ook niet! Daarom communiceer ik steeds zo transparant mogelijk over mijn prijzen. Bij Maison Michel is het ontwerp én de drukkost in de prijs inbegrepen. Welke andere kosten in de prijs zitten en welke niet, kunnen jullie terugvinden in de prijstabellen op de betreffende pagina’s.

Formaten

Er zijn heel wat verschillende formaten mogelijk, maar wil je je kosten beperkt houden, kies dan een kaart met afmetingen waarvoor slechts één postzegel nodig is. In België zijn voor volgende formaten maar één postzegel nodig:

formaten kaartjes Maison Michel vals vierkant US A6

  • A6-formaat (105 x 148 mm)
  • US-formaat (210 x 100 mm)
  • Vals vierkant (120 x 130 mm)

Daarnaast wordt ook veel gekozen voor een vierkant ontwerp (twee postzegels). De vierkante ontwerpen van Maison Michel hebben een formaat van 135 x 135 mm.

Op de afbeelding hiernaast zijn afgeronde hoeken te zien. Jullie kunnen uiteraard ook kiezen voor niet-afgeronde hoeken.

Alle kaarten kunnen enkel of dubbel (gevouwen) worden besteld.  Hou er wel rekening mee dat bepaalde extra’s niet altijd mogelijk zijn bij dubbele kaarten.

Papiersoorten

Ik werk samen met een drukker die een ruim assortiment aan verschillende papiersoorten aanbiedt. Kiezen voor een bepaalde papiersoort, is bepalend voor jullie trouwuitnodiging. Je kan op deze pagina de verschillende papiersoorten bekijken.