Over Maison Michel

Hallo! Ik ben Michiel Van Lysebetten en ik ben de bezieler van Maison Michel. Al sinds mijn kindertijd ben ik graag op allerlei manieren creatief bezig (piano, toneel) maar het is pas sinds een paar jaar dat ik mijn voorliefde voor grafische vormgeving heb ontdekt. Een goed grafisch ontwerp, brengt een boodschap die blijft hangen en dat vind ik telkens opnieuw een uitdaging! Het is bovendien een voorrecht om te kunnen delen in het geluk van anderen: of je nu een heuglijke gebeurtenis wereldkundig wil maken dan wel een nieuw project wil opstarten, het is ontzettend fijn om mijn (grafisch) steentje te kunnen bijdragen aan jouw moment.

Op latere leeftijd een passie ontdekken kan je als voor- of nadeel aanzien. Ik heb al een vaste job in de sociale sector en heb er daarom voor gekozen om in bijberoep aan de slag te gaan als grafisch vormgever. ’s Avonds of in het weekend uren uitzoeken en creëren? Dat kan je alleen als je écht door iets geboeid bent. Bij mij kan je er dus van op aan dat ik met passie jouw grafisch ontwerp zal maken!

Jouw moment + mijn passie = feest!

vlagjes Maison Michel

Contacteer me vrijblijvend:

0484 95 86 92 (na 17u of in het weekend)
hallo@maisonmichel.be