Logo voor jouw zaak of project regio Lokeren

Maison Michel ontwerpt unieke logo’s voor jouw zaak of project. Maak gerust een afspraak om langs te komen bij mij in Lokeren. Vind je het ook prettig om op voorhand te weten wat je zal krijgen en wat het je zal kosten als je een logo wil laten ontwerpen? Lees dan zeker verder.

Wat krijg je?

Bij Maison Michel krijg je niet zomaar één bestand aangeleverd. Als je bij mij een logo bestelt, krijg je volgende zaken:

  • Een standaardlogo dat je kan gebruiken bij witte/lichte achtergrond én een invers logo, dat je kan gebruiken op donkere achtergrond.
  • Een afgeleid logo voor sociale media (rond/vierkant), zowel een versie voor lichte achtergronden als een invers logo.
  • Meerdere feedbackmomenten zoals hieronder beschreven bij ‘hoe werkt het’.
  • Je krijgt de logo’s mee in .png formaat (= afbeeldingsformaat), .pdf formaat (drukklaar) én de originele bestanden. Dat wil zeggen dat je later nog steeds alle vrijheid hebt met jouw logo. Andere grafisch ontwerpers kunnen er dus mee aan de slag.

Wat betaal je?Eigen logo ontwerpen Maison Michel

De kostprijs voor een eigen logo bedraagt 150 euro (vrijgesteld van BTW).

Heb je een grotere zaak of een uitgebreid project waarbij je verschillende logo’s nodig hebt (bijvoorbeeld per afdeling/regio), vermeld dit dan zeker. Ik maak dan een all-in prijs.

Hoe werkt het?

Als je gaat voor het logo alleen, dan kan je mij via deze bestellink contacteren. We kunnen vervolgens een afspraak maken om alles door te spreken. Nadien stuur ik een factuur op en eens die betaald is, ga ik aan de slag. Op basis van jouw wensen en voorkeuren zal ik enkele varianten van logo’s maken waaruit jij dan kan kiezen. Eens je één variant hebt gekozen, werk ik die verder uit. Je zal dan vervolgens een meer uitgewerkte versie toegestuurd krijgen waarop je nogmaals feedback kan geven. Tot slot zal ik een finale versie aanleveren waar jij mee aan de slag kan.

 

logo bestellink maison michel

Wil je liever eerst een vrijblijvende offerte? Vermeld dit dan zeker bij de opmerkingen.

Extra’s

Heb je nood aan een banner op maat? Stickers? Reclameborden? Roll-up banners? Maison Michel maakt voor jou een passend ontwerp zodat je jouw project of zaak extra in de kijker kan zetten. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Ook als je geen huisstijl of logo hebt laten ontwerpen bij Maison Michel, kan ik mogelijks voor jou ontwerpen maken voor specifiek marketingmateriaal. Contacteer me vrijblijvend!