Goed doel: grafische vormgeving aan sociaal tarief

Maison Michel wil graag sociale initiatieven steunen door hen een grafisch steuntje in de rug te geven! Ben je een vzw die zich inzet voor ‘de goede zaak’? Of wil je als individu/groep een project uitwerken dat bijdraagt aan een betere maatschappij? Dan kan Maison Michel misschien iets voor jou betekenen!  Enkele voorbeelden:

  • Je start een vzw op en hebt nood aan een logo en huisstijl;
  • Je wil graag informatiedragers (bv een flyer) om jouw project/organisatie in de kijker te zetten

Als mijn agenda het toelaat, maak ik graag tijd vrij om aan verminderd tarief (of zelfs gratis) te werken en zo projecten of organisaties een duwtje in de rug te geven. Initiatieven waarbij er ruimte is om samen na te denken en de grafische grafische content hierop af te stemmen vind ik sowieso een uitdaging!

Komt mijn organisatie/project in aanmerking?

Ik kan helaas niet op alle vragen een positief antwoord geven dus wees niet teleurgesteld als ik jou/je organisatie niet kan helpen. Mij contacteren staat je steeds vrij, ik bekijk dan wat er mogelijk is. Je kan je echter wel de moeite besparen om mij te contacteren voor onderstaande zaken, aangezien het antwoord sowieso negatief zal zijn. Je organisatie/project …

  • heeft een commercieel doel;
  • richt vrijetijdsactiviteiten in (bv: dansclub, toneelvereniging, voetbalclub,…);
  • draagt politieke, ideologische of spirituele boodschappen uit.

(deze lijst is niet limitatief). Als je aan één van bovenstaande criteria beantwoordt, kan je uiteraard wel terecht bij mij aan de gebruikelijke tarieven voor logo/huisstijl en flyer/folder.

Denk je dat jouw project/organisatie in aanmerking komt? Stuur dan een mailtje naar hallo@maisonmichel.be.

Projecten/organisaties die Maison Michel in het verleden al steunde: