Babyborrelkaartjes en andere extra’s

Naast je geboortekaartje en doopsuiker, zijn er nog een aantal zaken die de geboorte van jullie spruit extra in de kijker kan zetten! Denk bijvoorbeeld aan een vergroting van jullie geboortekaartje of babyborrelkaartjes. Ook bedankkaartjes zijn mogelijk.

Een vergroting van jullie geboortekaartje

Een vergroting van jullie geboortekaartje is ideaal als herinnering of om cadeau te doen aan de meter en peter. Bij een vergroting, ga ik standaard uit van A4-formaat, maar wens je andere afmetingen, dan kan dat zeker. Zolang deze binnen het A4-formaat passen, kan dit zonder meerprijs. Wanneer je een formaat wenst, groter dan A4, vraag je best een vrijblijvende offerte aan.

De prijs voor een vergroting van jullie kaartje (tot en met A4-formaat) bedraagt 20 euro, vrijgesteld van BTW. Dit betreft een enkelzijdige vergroting, dus enkel van de voorkant van het geboortekaartje. Indien jullie een recto-verso vergroting wensen, dan kan je dit aanvragen via een vrijblijvende offerte.

Babyborrelkaartjesbas babyborrelkaartjes maison michel

Babyborrelkaartjes, zijn extra kaartjes die aan het geboortekaartje worden toegevoegd om familie en vrienden uit te nodigen voor de babyborrel van jullie kleine spruit.

De kostprijs voor babyborrelkaartjes (85 x 55 mm, enkelzijdig bedrukt) is afhankelijk van het aantal stuks dat jullie afnemen (prijzen in euro, vrijgesteld van BTW):

Aantal

Gewoon papier

Luxe papier

25

48

58

50

50

60

75

52

62

100

53

64

125

54

66

150

55

68

175

56

70

200

57

72

225

58

73

250

59

74

Dit zijn de prijzen om babyborrelkaartjes te verkrijgen in dezelfde papiersoort als jullie kaartje en zonder extra’s (bv: afgeronde hoeken). Je kan alvast op de pagina’s van de geboortekaartjes kijken naar de bijkomende kostprijs van bv rondhoeken of goudfolie. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een exacte prijs te kennen.

Een goedkopere oplossing is om ‘standaard’ visitekaartjes te bestellen bij online drukkerijen die zich hierin specialiseren (bv: www.drukland.be). Dit is goedkoper, maar is natuurlijk een minder stijlvolle oplossing aangezien er dan een andere papiersoort gebruikt wordt voor de babyborrelkaartjes.

Bedankkaartjes

Willen jullie graag alle vrienden en familie bedanken voor hun geschenken? Dan is een bedankkaartje dat in lijn ligt met het geboortekaartje een stijlvolle oplossing. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Andere ideeën?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!