Doopsuiker in thema van het geboortekaartje

Bij een geslaagd kaartje, hoort ook doopsuiker in bijpassend thema. Maison Michel biedt enkele oplossingen aan waardoor jullie doopsuiker in lijn ligt met het geboortekaartje, zonder dat jullie honderden euro’s extra kwijt zijn.

Wat is het opzet voor doopsuiker:

Jullie zoeken zelf een attentie die jullie als doopsuiker wensen te gebruiken. Dat kunnen de klassieke suikerbonen zijn of specialere zaken zoals confituur, een plantje,… Jullie kopen de attentie zelf aan en ik zorg voor de gepersonaliseerde touch. Enkele mogelijkheden (alle prijzen zijn in euro, vrijgesteld van BTW):

  • Stickers
  • Stempels
  • Wikkels

  • doopsuiker Maison Michel

Hoe ga ik te werk?

Bij elk standaardkaartje kan bijpassend grafisch drukwerk besteld worden zoals hierboven beschreven.

Bij een ontwerp op maat of bij de formule ‘eigen samenstelling‘ ga ik in een eerste fase aan de slag met jullie geboortekaartje. Wanneer we dat proces doorlopen hebben, ga ik op basis van het ontwerp van het geboortekaartje, het ontwerp voor het doopsuiker maken. Je geeft bij je bestelling van je geboortekaartje best wel al aan dat je ook doopsuiker wenst. Als ik van bij het begin het totaalplaatje ken, dan kan ik hier ook meer rekening mee houden in mijn ontwerp. Willen jullie toch pas later doopsuiker bestellen, dan is dit geen probleem.

Wat kost het?

In onderstaande prijzen zit zowel de ontwerpkost als de druk/aanmaak van het product.

Stickers (die jullie op doopsuikerverpakkingen kunnen kleven of op een andere attentie). 

  • prijzen voor stickers van 30mm, 40mm of 50mm (jullie kunnen kiezen tussen ronde stickers, vierkante stickers of vierkante stickers met afgeronde hoeken):

Aantal

Stickers

20

36

50

39

70

42

100

45

120

48

150

53

170

57

200

62

220

65

250

69

  • Prijzen voor stickers van 70mm: ideaal voor op grotere attenties zoals snoeppotten op het werk (rond, vierkant of afgeronde hoeken): 20 stuks (minimumafname) kost 40 euro.

Stickers zijn enkel mogelijk op stickerpapier, dus niet met andere papiersoorten. Indien jullie verschillende doopsuikerproducten bestellen (bv: verschillende afmetingen van stickers), dan kan ik nog voordeligere prijzen aanbieden.

Stempelsstamp wood

  • Prijs op aanvraag.

Wikkels

  • Wikkels voor producten: prijs op aanvraag.

Andere zaken

Vraag gerust een offerte aan!

Extra’s

Naast doopsuiker, zijn ook andere extra’s leuk om bij te bestellen, bijvoorbeeld een A4 afdruk van jullie kaartje zodat je dit kan inkaderen.

Vragen?

Mochten jullie een bepaalde vraag hebben, aarzel dan niet om mij te contacteren. Kijk zeker ook eens op de pagina met veelgestelde vragen, misschien dat het antwoord op jullie vraag daar al te vinden is.